Uitvaartverzorging

Een uitvaart is een persoonlijk afscheid. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij uitvaarten in Maassluis, Maasland, Rozenburg, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, de regio Rijnmond of daarbuiten.

Een uitvaart is een uiting over het leven van de overledene en het verdriet wat het overlijden met zich meebrengt.
Samen met u verzorgen wij een passend afscheid voor uw dierbare; stijlvol, eigentijds, klassiek of modern. Uiteraard aangepast aan uw wensen.

Enkele voorbeelden:

Stijlvolle uitvaart

Een uitvaart met bijvoorbeeld een massief eiken kist, bedekt met een kiststuk van rode rozen, gereden in een antraciet grijze rouwauto met volgauto’s. De kist gedragen door 6 of 8 dragers. Een formele condoleance.

Eigentijdse uitvaart

Een gevlochten wilgentenen kist, gereden door 4 paarden met een boerenwagen. Een bloemenzee van veldbloemen. Een lunchbuffet met boeren sandwiches.

Klassieke uitvaart

Een rustique donker massief eikenhouten kist met uitgefreesde profielen en een kroon deksel en metalen handgrepen. Gereden door een witte Vanden Plas Princess rouwauto met bijbehorende volgauto. Een bloemenarrangement met vazen en sokkels.

Moderne uitvaart

Een kist met een levensloop van foto’s, vervoerd in een uitvaartbus of hummer, gedragen of gereden door familie en vrienden. Een witte roos meegebracht door een ieder die afscheid komt nemen. Een informele condoleance met hapjes en drankjes.

(de hierboven genoemde uitvaarten zijn slechts voorbeelden)

Delen: